Amsterdamfordummies
- 3091 -

Var camping met waterpark

Fréjus, Hyères, Toulon, Bormes-les-Mimosas, Le Pradet, Cogolin, Grimaud... het departement Var heeft vele bestemmingen, de ene nog idyllischer dan de andere. Het uitje in de Var is een geweldige kans om verschillende natuurlijke juweeltjes te ontdekken, om te genieten van de schoonheid van de stranden, of gewoon om gezellige momenten door te brengen met familie of vrienden ... Het uitje is des te interessanter wanneer u op een camping Var verblijft met een waterpark dat de geneugten van een vakantie in de buitenlucht combineert met het comfort van een modern etablissement.

Campings in Frejus

In Fréjus vinden bezoekers gemakkelijk een goede 5-sterren Var-camping met een waterpark. Om precies te zijn, de stad heeft er vijf: Domaine du Colombier, Riviera d'Azur, Holiday Green, La Baume en Ecolodge L'Etoile d'Argens. Daarnaast zijn er twee van de mooiste 4-sterren campings in de Var met een waterpark: La Plage d´Argens en La Pierre Verte. Het verblijf op een Paca-camping in Fréjus is des te interessanter omdat de stad dicht bij populaire bestemmingen ligt, zoals Puget-sur-Argens of Roquebrune-sur-Argens, waar ook luxe accommodaties te vinden zijn, waaronder de 5-sterren camping Var met waterpark.

Campings Grimaud

Net als Ramatuelle is Grimaud een van de meest populaire bestemmingen in het hart van de Golf van Saint-Tropez. Zo is er de camping Les Mûres, een camping Var met een viersterrenwaterpark dat een van de meest prestigieuze adressen in de regio is. U kunt ook boeken op camping Les Praires de la Mer, een camping aan zee in de Var met een waterpark dat onder meer wordt gewaardeerd om zijn landelijke ligging, de kwaliteit van de infrastructuur, de moderniteit en het comfort van de stacaravans ... twee etablissementen is een interessant startpunt om de omgeving te verkennen, te beginnen met Ramatuelle of Cogolin, twee van de steden die het dichtst bij Grimaud liggen.

Campings in Puget-sur-Argens

Puget-sur-Argens ligt op 6,6 km van Fréjus via de DN7; 24,4 km van Sainte-Maxime via de D8; of 25,7 km van Draguignan via de A8 ... Onder de beroemdste etablissementen van de stad vinden we met name La Bastiane, een camping aan zee in de Var met een waterpark dat een van de meest prestigieuze vijfsterrenadressen aan de kust is. Azuurblauw. Veel bezoekers "haasten" ook naar Oasis Village, een andere vijfsterrencamping die vakantiegangers verwelkomt in de schoonheid van het landschap van de Rivièra.

De andere belangrijke bestemmingen in de Var

Het vinden van een camping met een waterpark in de Var is niet ingewikkelder op de andere bestemmingen in het departement. Bonporteau, een camping met viersterren Var-waterpark in Cavalaire-sur-Mer, is bijvoorbeeld een van de bekendste adressen in de regio. Onder de liefhebbers van Saint-Raphaël vallen sommigen in de ban van Douce Quiétude, een andere camping Var met een vijfsterrenwaterpark aan zee. We kunnen ook Les Tournels (vijfsterren) in Ramatuelle, Camp du Domaine (vijfsterren) in Bormes-les-Mimosas of Gros de Mouton (viersterren) in Cavalaire-sur-Mer noemen. In elk geval kunt u op elke camping Var met een waterpark, of deze nu in de Golf van Saint-Tropez of aan de Côte d'Azur ligt, genieten van een authentieke natuurlijke omgeving en verschillende steden ontdekken.

Campings Belgentier

Voor een geslaagde vakantie in de Var, aarzel niet om een ​​verblijf op camping Les Tomasses te boeken. Dit vriendelijke etablissement is geclassificeerd met 4 sterren en nodigt u uit voor een bevoorrecht moment in het hart van de natuur. Ver weg van de drukte van het stadsleven, ligt deze camping in Belgentier in een groene en bosrijke omgeving. Bevorderlijk voor welzijn en verjonging, Les Tomasses biedt u een verblijf tussen de kust, het bos en de rivier. Op camping Var kunt u met het hele gezin zwemmen in het zwembad. Dit zwembad, verwarmd tot 27°C, stelt u in staat om te genieten van de geneugten van water in alle seizoenen, tot het vallen van de avond. Op de camping zijn er ook verschillende activiteiten en recreatieve activiteiten om de huurders te vermaken, zoals de speeltuin, de kinderclub, sporttoernooien, groepsspelen, thema-avonden, karaoke, muzikale quiz, enz.

Voor uw accommodatie biedt camping Les Tomasses 2 soorten stacaravans aan. Afhankelijk van uw voorkeuren en uw budget kunt u kiezen voor het Premium assortiment. Deze verhuur is uitgerust met een complete uitrusting om optimaal comfort te garanderen. Ruime kamers, beddengoed, meubels, elektrische en huishoudelijke apparaten, alles is ontworpen om u maximaal welzijn te bieden. Houdt u meer van klassiek kamperen, dan zijn er tentplaatsen op een gras- en bosrijk perceel. Deze ruimtes bevinden zich in de buurt van een rivier, voor een verblijf in totale onderdompeling in de natuur.

Réagissez !

Toerisme

  1. 11 Juil. 2022De 5 mooiste campings in Argelès sur Mer met zwembad4735
  2. 30 Mars 2022Camping L'Idéal: uw vakantie op een 4-sterren camping tussen de bergen en het meer van Annecy3062
  3. 9 Juil. 2020Uw bootverhuur op elke bestemming32949