Amsterdamfordummies
- 3061 -

Camping L'Idéal: uw vakantie op een 4-sterren camping tussen de bergen en het meer van Annecy

Wie heeft er nooit een adembenemende vakantie willen doorbrengen, een vakantie die je het gevoel geeft in het paradijs te zijn?Het is het soort dat je de stressvolle en pijnlijke omgeving van het werk doet vergeten. Als u een verkwikkende vakantie wilt doorbrengen, dan is dit artikel iets voor u. Ontdek camping L'Idéal, de ideale bestemming voor een droomvakantie in Annecy.

Ontdek de camping L'Idéal

L'Idéal, een 4-sterren camping in het zuidoosten van Frankrijk, heet u welkom in Annecy, waar het meer met dezelfde naam als de stad uitmondt in de Thiou. Het is gelegen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, meer bepaald in het departement Haute-Savoie, op een paar meter van het fietspad en het meer van Annecy. Ideaal gelegen, kunt u de pracht van de Bauges bewonderen, een groot massief dat zich uitstrekt over de departementen Savoie en Haute-Savoie en uitmondt op meer dan 2.000 meter boven de zeespiegel. Met zijn groene, rustige en ontspannende omgeving kunt u genieten van een geweldige vakantie en goede momenten van ontspanning met uw gezin. Reserveer dus nu een huuraccommodatie op camping Annecy.

Kwaliteitsaccommodatie op camping L'Idéal

Met een vrij rijk aanbod aan huuraccommodaties biedt camping aan het meer van Annecy u absolute vrijheid bij het kiezen van uw accommodatie. Afhankelijk van het type kamperen dat u wilt doen, kunt u kiezen tussen een kampeerplaats, een stacaravan of een appartement, allemaal met gegarandeerd comfort en kwaliteit van dienstverlening.

  • Mobiele huizen : Om aan elk type verzoek te voldoen, biedt de camping 10 modellen stacaravans, waarvan 9 van het pure type en het andere type chalet. De goedkoopste is toegankelijk vanaf €180 per week en biedt plaats aan slechts 4 personen. De overige stacaravanmodellen hebben een aantal slaapkamers variërend tussen 1 en 3 slaapkamers. Alleen het Astria-model toegankelijk voor € 210 per week en heeft één slaapkamer en is geschikt voor een verblijf als stel. De modellen met twee slaapkamers zijn: Taillefer, Lodgia, Le Lac, Le Lac+ en Premium, met huurprijzen variërend tussen €260 en €420 per week. En zodat niemand zich verwaarloosd voelt, heeft de camping een model geleverd dat speciaal is ontworpen voor mensen met beperkte mobiliteit, met de Helios PMR die plaats biedt aan maximaal 6 personen en beschikbaar is voor € 360 per week. De overige modellen, Premium, La Combe, La Combe+, hebben drie slaapkamers en zijn de ruimste modellen op de camping. Toegankelijk vanaf € 400, deze modellen beloven je een warm verblijf, met familie of vrienden.
  • De appartementen : De camping biedt 5 soorten appartementen: T1, T2, T3, T4 en T5. Of het nu de T1 of de T5 is, ruimte is geen probleem, aangezien u hem naar eigen inzicht kunt weggooien. Met ruimtes die groter kunnen zijn dan 70 m², zult u zich zeker thuis voelen.
  • De kampeerplaatsen : Geniet van de geneugten van kamperen door u te installeren op de staanplaatsen van camping L'Idéal. Naast de schaduw en de rust die u kunt genieten, bieden ze ook de mogelijkheid om een ​​aangenaam uitzicht te hebben op het meer van Annecy en de bergen van de regio.

De voordelen van een verblijf op camping L'Idéal

Wat dacht u van 650 m² alleen voor u? Nou, het is op camping L'ideal. Het heeft een waterpark dat bestaat uit een peuterbad, een glijbaan en baden voor al uw spelletjes en wateractiviteiten. Zowel kinderen als ouders zijn hier welkom. U kunt ook profiteren van vele andere diensten, zoals het restaurant, de bar, de wasserette, fietsverhuur en vele andere. Je zult ook in staat zijn om je verschillende speelvaardigheden in praktijk te brengen door je hand uit te proberen op het terrein en de speeltuinen die op de camping zijn gebouwd. Deze 4-sterrencamping, een klein dorp, organiseert activiteiten om kampeerders op de camping te laten mixen en snelle internettoegang te bieden.

Kamperen in Annecy betekent ook de mogelijkheid hebben om sightseeing te doen. Met de vele bezienswaardigheden van de stad en haar omgeving zal uw toeristische ziel tevreden zijn. Je zou kunnen beginnen met een stadstour door Annecy. Onmogelijk dat de schoonheid van de stad, de geplaveide straten en andere ornamenten je onverschillig laten. Je zult kunnen zien hoe de stad tot leven komt en ongetwijfeld het middeleeuwse kasteel zien dat nu een museum herbergt. Het zou geen slecht idee zijn om daar te komen. Je zult veel mooie objecten kunnen zien. Vaar vervolgens naar het meer van Annecy. Het zou zonde zijn om naar Annecy te komen zonder het te bezoeken. Het is een belangrijke attractie in de stad en verwelkomt elk jaar honderden vakantiegangers. Om uw wandeling af te ronden, waarom zou u niet profiteren van de vele bergen in de regio om verschillende activiteiten te beoefenen, zoals bijvoorbeeld paragliden? Vol waanzin, zult u zeker plezier hebben.

Réagissez !

Toerisme

  1. 11 Juil. 2022De 5 mooiste campings in Argelès sur Mer met zwembad4734
  2. 15 Déc. 2021Var camping met waterpark3091
  3. 9 Juil. 2020Uw bootverhuur op elke bestemming32947