Amsterdamfordummies
- 4734 -

De 5 mooiste campings in Argelès sur Mer met zwembad

Wil je ontsnappen naar een rustige en ontspannende plek? Argelès-sur-Mer is een zeer populaire bestemming, gelegen in de Pyrénées-Orientales, in de regio Occitanie. Aarzel niet om u voor uw vertrek te informeren over de essentiële sites die ter plaatse aanwezig zijn, evenals de beschikbare activiteiten. Tijdens uw vakantie kunt u op een camping in Argeles sur mer verblijven en profiteren van de diensten die de camping biedt. Om u te helpen bij het kiezen van het juiste vakantiecentrum, vindt u hier de lijst van de 5 mooiste campings in Argelès-sur-Mer.

Camping Le Bois Fleuri met zwembad in Argelès sur mer

Voor gezellige momenten met het gezin kunt u kiezen voor camping Argelès sur mer. Le domaine du Bois Fleuri is een 5-sterren camping, gelegen in het hart van een groen en bosrijk landschap, tussen de zee en de bergen. De natuurlijke omgeving van deze camping zal u tijdens uw verblijf onderdompelen in een ontspannen sfeer. Voor uw accommodatie biedt de camping verschillende soorten verhuur aan, zoals chalets, stacaravans en bungalows. Tot grote vreugde van de bewoners beschikt camping Argeles sur mer over een groot waterpark. Dit recreatiegebied, verspreid over 900 m², bestaat uit een peuterbad met miniglijbanen, een tussenbad met glijbaan en waterval, een waterpretgedeelte met glijbaan en waterspelletjes, evenals een groot zwembad met een goedgekeurde zwembaan. Om de kinderen te vermaken biedt de Kids Club animatie, spelletjes en diverse workshops. Sportvelden en andere recreatiegebieden zijn gratis toegankelijk en huurders kunnen te allen tijde materiaal lenen bij de receptie.

Le Texas, een camping met zwembad in Argelès

Le Texas is een camping in Argeles sur mer, gelegen aan de voet van de Pyreneeën, vlakbij Spanje. Dit vakantiecentrum heeft 3 sterren en strekt zich uit over 7 km aan stranden en biedt een scala aan activiteiten om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Voor uw accommodatie beschikt de camping over comfortabele stacaravans. Dit type verhuur is uitgerust met alle benodigde apparatuur om u maximaal comfort en welzijn te bieden. Voor degenen die met caravan of camper reizen, zijn er ook privéplaatsen beschikbaar, met alle benodigde uitrusting. Op de site worden verschillende praktische diensten aangeboden om aan al uw wensen te voldoen. Wat activiteiten betreft, hebben huurders gratis toegang tot het waterpark. Deze laatste bestaat uit een verwarmd zwembad en een kinderbad met waterspelletjes en een glijbaan met meerdere banen. Sportliefhebbers kunnen ook terecht op het multisportterrein, de bowlingbaan of de tafeltennistafel.

Le Front de mer, een camping met verwarmd binnenzwembad in Argeles-sur-mer

Le Front de mer is een 4-sterren camping in Argeles sur mer die vooral opvalt door de schoonheid van zijn waterpark. Inderdaad, waterliefhebbers zullen verrukt zijn bij het zien van de tropische omgeving en de watervallen in het waterpark. The Waterfront strekt zich uit over 600 m², met een solarium van 300 m². Het is mogelijk om 3 jacuzzi's, een peuterbad voor kinderen en 9 glijbanen te zien, waarvan 2 alleen bedoeld zijn voor kinderen ouder dan 8 jaar. Er zijn 3 zwembaden, waarvan een deel overdekt en verwarmd tot 28° C om in het laagseizoen te zwemmen. Wat de accommodatie betreft, kunt u op de camping kiezen tussen een comfortabele stacaravan en een privéplaats. Mis tijdens uw verblijf de verschillende activiteiten, sportevenementen en welzijns- en fitnesssessies niet.

Camping Les Galets met groot waterpark in Argelès

Les Galets, gelegen in een aangename en bosrijke omgeving, is een camping in Argeles sur mer die tot de mooiste vakantiecentra van de regio behoort. Met zijn 4 sterren beleeft u een onvergetelijk verblijf op een luxueuze camping. De vakantiehuizen zijn uitgerust met verschillende faciliteiten om u een droomvakantie te laten beleven. Over de hele site zullen verschillende diensten voor u toegankelijk zijn, zoals de kruidenierswinkel of het brooddepot. Maak tijdens uw verblijf dagelijks gebruik van het waterpark, bestaande uit een verwarmd zwembad van 400 m², het solarium met ligstoelen, de bubbelbaden, de spa-rivier met massagestralen en het lagunezwembad.

Les Pins, een camping met zwembad en glijbanen in Argelès-sur-mer

Camping Argeles sur mer Les Pins, gelegen in de Languedoc-Roussillon, voor de Catalaanse kust, heet u welkom in zijn 4-sterrenhotel, gelegen aan de voet van het Albères-massief. Voor uw accommodatie heeft u de keuze tussen stacaravans, hutten, ongebruikelijke accommodatie en geprivatiseerde staanplaatsen. Deze comfortabele huuraccommodaties zorgen voor een intens welzijn tijdens uw verblijf op camping Les Pins. Aarzel tijdens zonnige dagen niet om af te koelen in het waterpark. Hij is bestaande uit verschillende zwembaden, waaronder een zwembad voor volwassenen met massagestralen, een kinderbad en glijbanen. Zo kunnen jong en oud zich uitleven in zwemmen en glijden, in een vrolijke en ontspannen sfeer.

Réagissez !

Toerisme

  1. 30 Mars 2022Camping L'Idéal: uw vakantie op een 4-sterren camping tussen de bergen en het meer van Annecy3062
  2. 15 Déc. 2021Var camping met waterpark3091
  3. 9 Juil. 2020Uw bootverhuur op elke bestemming32947