Amsterdamfordummies
- 3975 -

Vakantie in de Drôme, en als je naar Soleil Fruté ging?


Zet voor deze vakanties koers naar de regio Auvergne-Rhône-Alpes om te genieten van de zon en het berglandschap. Midden tussen de fruitboomgaarden en de heuvels van de streek ligt camping Soleil Fruté in de Drôme. Het is gelegen in het hart van de Rhône-vallei in een landelijke omgeving. Het is een ideale plek voor liefhebbers van wilde vegetatie en mensen die ruimte nodig hebben om op te laden. Meer details in dit artikel.

Ontspan in de Drôme

Camping in de Drome in Frankrijk ligt in een natuurlijk landschap dat de zuiverheid van de lucht garandeert. Met zijn vier hectare groen en rijk beplant terrein waant men zich in een landelijke omgeving. Rondom de site kunt u de velden met maïs, zonnebloemen, tarwe bewonderen ... U zult genieten van de geur van deze velden die zich uitstrekken zover het oog reikt. Het pand wordt omgeven door de bergen van de Ardèche en de heuvels van de Vercors. Er zijn ook musea en monumenten uit de middeleeuwen in de regio voor een klein hapje van de geschiedenis van het erfgoed.

U heeft een prestigieus team en infrastructuur ter plaatse om uw dagelijks comfort te garanderen. Als u graag in de bergen verblijft, zal deze camping u gelukkig maken. Het geeft inderdaad gemakkelijke toegang tot vele wandelpaden. Zo kun je in de Alpen gaan fietsen en andere sporten. Leef op het ritme van de aangeboden diensten om uw dagen te vullen in het gezelschap van professionele animators.

Wat biedt de camping u?

Op camping Sun Fruity in de Drôme kunt u genieten van de zon en de vegetatie. Het heeft stacaravans en de beste kampeerplaatsen. De ruimtes zijn goed ingericht. Er zijn overdekte en verwarmde zwembaden, peuterbaden en speelplaatsen voor kinderen. De staanplaatsen voor tenten, campers en caravans zijn ruim en uitgerust voor echt comfort. Er zijn hoekjes voor een eigen tuin waar uw privacy gewaarborgd is. Rondom het waterpark kunt u tal van leuke activiteiten ondernemen om uw verblijf op te fleuren. Camping Sun Fruity biedt waterpolo, aqua-aerobics, badminton, tafeltennis, jeu de boules, enz.

De nodige voorzieningen zijn brandschoon en zorgvuldig onderhouden voor uw plezier. Toegang tot wifi en tot de bar stelt u in staat om het meeste uit uw vakantie te halen zonder uw dagelijkse gewoonten te verliezen. In de restaurants van de camping kunt u met uw gezin genieten van traditionele gerechten uit de regio in een vriendelijke sfeer. Daarnaast zijn de sauna en jacuzzi beschikbaar om jezelf onder te dompelen in een wereld van absolute ontspanning. Alle luxe van camping le Soleil Fruté in de Drôme is binnen handbereik als u nu reserveert.

Réagissez !

Blog

  1. 7 Mai 2020De perfecte bootverhuur voor uw verblijf11500