Amsterdamfordummies
- 7605 -

Met welke prijs kun je een zeilboot huren?

Kies uw bestemming en de aard van de boot huren, evenals de gewenste periode. De site biedt een waaier van huurprijzen op basis van uw vermogen. Als u overweegt een andere bestemming, de site is flexibel.

Vergelijk aanbiedingen online

Zodra u een bestemming heeft gekozen, de zoekmachine kunt u de resultaten te filteren in termen van prijs, capaciteit en grootte. Met deze filters, zal uw zoekopdracht veel gemakkelijker en je zult de boot van uw dromen sneller te vinden. Het is zeer belangrijk om rekening te houden met de verplichte extra's. Wilt u een extra optie toe te voegen, klik erop en het zal automatisch worden toegevoegd. Prijzen rechtstreeks geciteerd uit de eigenaar van de boot en bevatten geen extra commissie. Zodra u de boot van uw dromen op de website hebt gevonden, kunt u de betreffende boot te blokkeren voor 48 uur, zodat je tijd hebt om uw beslissing in alle rust te overwegen. Ondertussen, zullen wij contact met u op om de details die van nut voor huren zeilboot in goede conditie te bespreken.

De consultant van de site

Uw persoonlijke adviseur zal u een gedetailleerde offerte waar u alle informatie over de technische gegevens, reisdatum, prijs, en uw persoonlijke gegevens kunt controleren sturen. De tweede tranche moet worden betaald uiterlijk 30 dagen voor vertrek. De klant kan de huursom te betalen via overschrijving of creditcard. Zodra het ontvangen bedrag onze boeking service krijgt u een bevestiging van uw reservering. Dit bevat de contactgegevens van de eigenaar van de boot, zodat u kunt contact met hen. Als u goedkope online boeking optie kiest, dan kunt u er rekening mee dat elke omboeken kost 22 EUR. In de zomer, de prijs van een zeildag ligt tussen de 150 tot 300 euro de dag maar u kunt ook huren per uur voor ongeveer 30 euro per uur per persoon inclusief de boot kan passen 10 personen.

De tijd kwam aan boord! Neem de gelegenheid om alle aankopen die nodig zijn voor uw reis te maken en als je jezelf bent schipper, luister aandachtig naar de aanbevelingen van de eigenaar van de boot.

Réagissez !

Amsterdam

  1. 1 Oct. 2021Uitzonderlijke vakanties in de Ardèche623
  2. 24 Mars 2019Onze goede plaatsen om een ​​boot in Griekenland te huren2899
  3. 13 Mars 2019Ein Bootsverleih für diejenigen, die segeln möchten2096