Amsterdamfordummies
- 623 -

Uitzonderlijke vakanties in de Ardèche

Voor een uitzonderlijk verblijf, alleen of met anderen, zet u koers naar de Ardèche. Dit departement, een paradijs voor kanovaarders en kajakkers, zal u verbazen met zijn verschillende bezienswaardigheden die u niet mag missen, waaronder de Gorges de l'Ardèche. De karaktervolle dorpen genesteld in de holtes van kliffen of hoog op de bergen, evenals de landschappen die rechtstreeks uit een schilderij lijken te komen, maken dit departement tot een bestemming die u niet mag missen met duizend wonderen. Qua activiteiten loop je geen risico om je te vervelen. Tussen nautische en buitenactiviteiten is er voor elk wat wils. Boek tijdens uw verblijf in de regio Auvergne-Rhône-Alpes uw vakantie op Ardèche Camping om volop te genieten van een vakantie midden in de natuur!

Reserveer een caravanplaats op camping Ardèche

Om te genieten van een authentieke buitenervaring, zet u uw koffers neer op Ardèche Camping in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, meer bepaald in Privas. Dit 4-sterrenhotel in de openlucht ligt op een uitgestrekt gebied van 5,5 hectare en biedt verschillende accommodatieoplossingen, zoals stacaravans, chalets, canvasbungalows en caravans. Voor liefhebbers van traditioneel kamperen zijn er ruime staanplaatsen op het terrein in een schaduwrijk en bosrijk park dat is ontworpen voor toeristen die met een camper of caravan komen. Als u als een echte pasja wilt leven, hoeft u alleen maar uw tent op te zetten en te genieten van uw vakantie op het platteland.

Dit groene gebied van ongeveer 100m² beschikt immers over de nodige uitrusting (10A-elektriciteit op alle plaatsen, drie hoogwaardige sanitaire voorzieningen ...) zodat u een comfortabel verblijf met uw dierbaren kunt doorbrengen en in directe symbiose kunt zijn. natuur. Om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken, vindt u ter plaatse een ledigingsterminal voor de afvoer van grijs water. Met andere woorden, een verblijf op Ardèche Camping door te kiezen voor een plaats in de Ardeche voor uw caravan of camper, is verreweg de ideale oplossing om te genieten van een vakantie die comfort en natuur combineert.

Toegang tot verschillende activiteiten tijdens uw verblijf

Voor familieplezier is Ardèche Camping het adres bij uitstek. Op de camping kunt u op een multisportterrein deelnemen aan verschillende activiteiten zoals basketbal, tafeltennis of volleybal. Ter plaatse zullen ook de kleine vakantiegangers verschillende faciliteiten voor plezier bekoren: speeltuinen, opblaasbare structuren, trampolines en nog veel meer.

Aangezien de geneugten van zwemmen essentieel zijn tijdens vakanties, heeft Ardèche Camping niets aan het toeval overgelaten. Dankzij het watercomplex dat elke dag van 10.00 tot 20.00 uur geopend is, beleeft u de vreugde van een goede duik met het gezin opnieuw. Bestaande uit een buitenzwembad van 166 m² en een zwembad verwarmd tot 27 °, zullen zelfs de meest voorzichtige mensen de geneugten van het zwemmen kunnen waarderen. Uw cherubijnen van hun kant zullen kunnen genieten van een goede duik dankzij het verwarmde peuterbad van 100 m² met een miniglijbaan in de vorm van een walvis.

Bovendien zullen liefhebbers van voetgangersactiviteiten hun geluk vinden dankzij de wandelingen die door de camping worden georganiseerd door de verschillende gemarkeerde circuits om de regio te verkennen. Als u op zoek bent naar spanning, huur dan een fiets van de camping en ga naar de paragliding-site op 3 km van het etablissement. Bovendien biedt de ligging van de camping aan de rivier u de mogelijkheid om een ​​ontspannende middag door te brengen terwijl u zich tegoed doet aan een spelletje vissen.

Réagissez !

Amsterdam

  1. 21 Mai 2019Met welke prijs kun je een zeilboot huren?7606
  2. 24 Mars 2019Onze goede plaatsen om een ​​boot in Griekenland te huren2900
  3. 13 Mars 2019Ein Bootsverleih für diejenigen, die segeln möchten2097